Македонски
Shqip
English
100% Portokalli
Pas çokollatës dhe vaniljes, portokalli është shija e tretë më të preferuar, e cila, me ndihmë të vitaminës C, kujdeset për shëndetin tonë.
100% Mollë
Mollët më të shijshme dhe më të plota me lëng rriten në majën e drurit, ata i prekin rrezet e diellit dhe për atë arsye janë aq të shëndesthme dhe të bukura.
Boronica
Ekzistojnë rreth 50 llojesh të boronicës, dhe çdo frytu në fundin e tij ka formë të një ylli.
Pjeshka
Fryti i parë i cili është ngrënë në Hënën është pikërisht pjeshka. Ajo u ndodh në anijen kozmike "Apolo 11" në vitin 1969
A + C + E
Ka karota të bardha, të kuqe dhe me ngjyrë portokalli, limona të gjelbra dhe të verdha dhe vetëm një ananas - me ngjyrë të verdhë.